Bachelorfrist

Søknadsinformasjon om bachelorprogrammene i kunst og design

Skal du eller lurer du på om du skal søke opptak til bachelorprogrammene i kunst eller design? KHiBs to bachelor-program har begge søknadsfrist 15. april. Klikk for mer informasjon om programmene og søknadsprosessen.

KU-midler-obsolete

Millionstøtte til KHiB-prosjekter

To prosjekter ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen får midler fra Program for kunstnerisk utviklingsarbeid. Det er Topographies of the Obsolete, fase 2 og SYNSMASKINEN: 7 fields of contemporary crisis.

KHiB_Eksterior_light_KREDITERES SNOHETTA_LoRes.jpg

Avdeling for kunst søker ny dekan

09.03. - 09.03.

Ved Avdeling for kunst er det ledig stilling for en åremålsperiode på fire år fra 1. august 2015 som DEKAN (AVDELINGSLEDER), med søknadsfrist 9. mars.

Stockholm2015_vinnere

Utvalgt av svensk møbelprodusent

Bachelorstudentene Tuva Rivedal Tjugen og Vilde Øritsland Houge er valgt ut til å arbeide videre med den svenske møbelprodusenten Lammhults.

steven dixon

Åpne forelesninger ved Avdeling for kunst

13.01. - 23.05.

Er du interessert i samtidskunst og kunstteori? Få med deg åpne forelseninger og seminar ved Avdeling for kunst.

KHiB illustrasjon natt

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.

Stromgaten.jpg

Ny struktur i høyere utdanning

Våren 2015 legger regjeringen fram strukturmeldingen for universiteter og høgskoler. På denne siden samler vi aktuelle saker som angår Kunst- og designhøgskolen i Bergen i forbindelse med dette.