Oversikt_master_2015

God sommer fra KHiB

Vi har vært gjennom et spennende studieår ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Mens vi venter på semesterstart, har vi samlet noen utvalgte høydepunkt fra 2014-2015 i bilder her.

patrik-maler.jpg

Slik søker du Stipendiatprogrammet gjennom KHiB

Hver høst arrangerer KHiB informasjonsmøte for potensielle stipendiater. I år er møtet onsdag 19. august kl 13.00 i Strømgaten 1, Bergen. Frist for å levere første utkast til søknad er 1. september.

Mingling-utenfor-Grand_web.jpg

Program for åpningsukene

24.08. - 04.09.

Teatersjef Agnete Haaland og rektor Gerd Tinglum åpner det nye studieåret mandag 24. august i Grand selskapslokaler. Her finner du informasjon om åpningsukene.

20150630 Khib Visualisering Web 16

Interiørarkitektene fra Scenario leverte løsninger til nybygget

Interiørarkitektene fra Scenario A/S presenterte den 25.6.15 sine løsninger for nybygget til KHiB.

aashild_grana.jpg

Aashild Grana ny dekan

I styremøte ved Kunst- og designhøgskolen (KHiB) 23. april 2015 ble det klart at Aashild Grana ansettes som ny dekan ved Avdeling for kunst.

snohetta_KHiB_God morgen

Ny struktur i høyere utdanning

Regjeringen la frem strukturmeldingen for universiteter og høgskoler 27. mars 2015. På denne siden samler vi aktuelle saker som angår Kunst- og designhøgskolen i Bergen i forbindelse med dette.

Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.