Marianne Bratteboe, Masterutstillingen i design 2015

Masterstudiet i design

Masterstudiet i design er et tverrfaglig studieprogram som utdanner kandidater med praktiske, metodiske og teoretiske forutsetninger for å arbeide med design på høyt nivå – estetisk, etisk og funksjonelt. Søknadsfrist 1. mars 2016.

Lars Lofthus portfolio

Portfoliodag og åpent hus

26.02. - 26.02.

Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) ønsker potensielle søkere og andre interesserte velkommen til åpent hus på den årlige portfoliodagen fredag 26. februar 2016.

Snohetta Khib Vannpark Copyright Snoehetta Mir Web

Søk studier for 2016

Masterprogrammet i kunst har søknadsfrist 1. februar 2016. Masterprogrammet i design har søknadsfrist 1. mars 2016. Bachelorprogrammene i kunst og design og praktisk-pedagogisk utdanning har søknadsfrist 15. april 2016.

BA_studentene_stockholm2016

Designstudenter fra KHiB til Stockholm Furniture & Light Fair

09.02. - 13.02.

Ni bachelorstudenter ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen har kvalifisert seg til å delta på Stockholm Furniture & Light Fair, som er den viktigste arenaen for møbelprodusenter og designere i Norden.

Fasade 3 (1)

Montering av fasaden til nybygget

I løpet av perioden fra januar til midten april 2016 monterer og ferdigstiller Statsbygg fasaden på vårt nye bygg i Møllendalsveien 61. Snøhetta har valgt aluminium til fasaden, noe som vil gi bygget en unik karakter. Se bilder fra oppstarten av monteringen.

snohetta_KHiB_God morgen

Ny struktur i høyere utdanning

Kunst- og designhøgskolen og Universitetet i Bergen er nå i fase 2 med å utrede om KHiB og Griegakademiet kan organiseres sammen som et nytt kunstnerisk fakultet.

Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.