Foto Snoehetta 4Web

Stopper høyhuset på Mølleneset

I tråd med reguleringsplanene for Møllendal griper regjeringen inn v/ statsråd Jan Tore Sanner, og stanser planene for et høyhus ute på Mølleneset.

Turrell på befaring i Øystese. Bilde tatt av Helga Nyman i 2012

James Turrell besøker sitt nordligste Skyspace i Øystese

11.11. - 11.11.

Den anerkjente kunstneren James Turrell gjester et seminar 11. november tilknyttet hans nye kunstverk 'Hardanger Skyspace' i Øystese. Seminaret arrangeres av Kabuso, VISP og Kunst- og designhøgskolen i Bergen.

Moore Pattie

KHIB samarbeid med Raff 2016

Til årets Raff Fagdag 29. september har Kunst- og designhøgskolen i Bergen i samarbeid med Design Region Bergen invitert Dr. Patricia Moore, også kjent som" The mother of empathy".

Gerdt Bw

Tinglum blir interimsdekan ved UiB

Rektor Gerd Tinglum ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) oppnevnes som interimsdekan ved Universitetet i Bergen (UiB) i forbindelse med prosessen for overdragelse av KHiB til UiB.

Tao_Rythms_2016

Rhythms Of Presence

31.08. - 21.09.

'Rythms of Presence' av Tao G. Vrhovec Sambolec kan oppleves frem til 21. september 2016. Utstillingen består av tre verk, som vises i Rom 8, Lydgalleriet og Bergen Offentlige Bibliotek.

snohetta_KHiB_God morgen

På vei mot nytt fakultet

Kongen i statsråd 17. juni 2016 har bestemt at Universitetet i Bergen (UiB) og Kunst- og designhøgskolen (KHiB) i Bergen skal slåes sammen fra 1. januar 2017.

Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.