Tinglum_olsen_mollendal1

KHiB blir kunstnerisk fakultet ved UiB fra 2017

Kongen i statsråd 17. juni 2016 har bestemt at Universitetet i Bergen (UiB) og Kunst- og designhøgskolen (KHiB) i Bergen skal slåes sammen fra 1. januar 2017.

Mingling-utenfor-Grand_web.jpg

Velkommen til nytt studieår

22.08. - 02.09.

Mandag 22. august er det klar for åpning av det nye studieåret i Universitetets Aula, Muséplass 3, kl. 10.00.

trefestivalen 2016

Suppleringsopptak til BA i møbel- og romdesign/interiørarkitektur

KHiB har et begrenset antall ledige studieplasser på bachelorstudiet i design, med spesialisering i møbel- og romdesign/interiørarkitektur. Søknadsfrist: 25. juli. Andre opptak på KHiB: 9. august. Studiestart: 22. august.

Lock_installasjonsfoto

Fire nye stipendiater til KHiB

Kunst- og designhøgskolen i Bergen får fire nye stipendiater fra høsten 2016. Det er Kjersti Sundland, Sabine Popp, Andy Lock og Sunniva Storlykken Helland.

Postcards

Avgangsutstillinger 2016

Årets avgangsutstillinger har funnet sted i Bergen Kunsthall, gamle Bergen kretsfengsel og i kunsthøgskolens egne lokaler i Strømgaten 1 og Marken 37. Se billedalbum fra utstillingene.

Mona Larsen hilser Kong Harald

Inside Wood: KHiB-utstilling i Milano

12.04. - 17.04.

Kunst- og designhøgskolen i Bergen var representert med utstillingen 'Inside Wood' under den store, årlige møbel- og interørmessen i Milano, en av verdens viktigste designutsillinger. Utstillingen ble vist fra 12.-17. april ved arenaen Ventura Lambrate.

Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.