Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.

Rektorvalg_2010_Peter-Klasson.jpg

Valg av prorektor

Det skal velges prorektor ved KHiB. Frist for å fremsette forslag på kandidater er onsdag 7. oktober. Fredag 9. oktober blir det presentasjon av foreslåtte kandidater. Selve valget gjennomføres elektronisk fra 2. - 6 november 2015.

Topographies_Stoke_on_trent_Bjarte

KHiB inviterer til symposium i samarbeid med University of Oxford

07.11. - 07.11.

Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) inviterer til et tverrfaglig symposium om det postindustrielle landskapet i samarbeid University of Oxford. Seminaret foregår lørdag 7. november 2015 ved Ashmoleon Museum of Art and Archaeology i Oxford. Åpent for alle interesserte.

snohetta_KHiB_God morgen

Ny struktur i høyere utdanning

Regjeringen la frem strukturmeldingen for universiteter og høgskoler 27. mars 2015. På denne siden samler vi aktuelle saker som angår Kunst- og designhøgskolen i Bergen i forbindelse med dette.

grand_rektor_tinglum_2015

Høytidelig åpning av nytt studieår

Med taler og kunstneriske innslag ble inviterte gjester, nye og gamle studenter og ansatte ønsket velkommen til et nytt studieår ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB).