Bacheloranimasjon2

Bachelorutstillingen 2015

Den årlige bachelorutstillingen med rundt 70 avgangsstudenter finner sted på ulike visningssteder rundt om i Bergen sentrum fra 22. til 27. mai.

Woodshock

Woodshock 2015 - utstilling av eksperimentelle trestrukturer i Vågsbunnen

22.05. - 05.06.

Fredag 22. mai åpner Woodshock 2015 i Vågsbunnen. Dette er en utstilling av eksperimentelle trestrukturer bygget av studenter fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen og elever fra Arna Videregående skole. Utstillingen står til 5. juni.

Rekula_krokodille

KHiB-professorer stiller ut på Veneziabiennalen

Professorene Heli Rekula og Thomas Kilpper ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen stiller ut på Veneziabiennalen 2015.

Hilde_Kramer

Hilde Kramer: Til KHiB med lidenskap for illustrasjon

Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) satser på illustrasjonsfaget, og har ansatt den anerkjente illustrasjonskunstneren Hilde Kramer som professor ved Avdeling for design.

aashild_grana.jpg

Aashild Grana ny dekan

I styremøte ved Kunst- og designhøgskolen (KHiB) 23. april 2015 ble det klart at Aashild Grana ansettes som ny dekan ved Avdeling for kunst.

snohetta_KHiB_God morgen

Ny struktur i høyere utdanning

Regjeringen la frem strukturmeldingen for universiteter og høgskoler 27. mars 2015. På denne siden samler vi aktuelle saker som angår Kunst- og designhøgskolen i Bergen i forbindelse med dette.

Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.