Mingling-utenfor-Grand_web.jpg

Velkommen til nytt studieår

Teatersjef Agnete Haaland og rektor Gerd Tinglum åpner det nye studieåret mandag 24. august i Grand selskapslokaler. Her finner du informasjon om åpningsukene.

grand_rektor_tinglum_2015

Høytidelig åpning av nytt studieår

Med taler og kunstneriske innslag ble inviterte gjester, nye og gamle studenter og ansatte ønsket velkommen til et nytt studieår ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB).

Kokopanorama

KHiB-studenter åpner utstillingen ”KOKO OKOK”

24.08. - 30.08.

”KOKO OKOK” utstilling med arbeider av 7 studenter som kom til KHiB høsten 2014 : Carl Berglund – Tim Ekberg – Sofia Heinonen – Johannes Hektoen – Kim Kvello – Ida Sofi Nilsson og Rebecka Stone

patrik-maler.jpg

Slik søker du Stipendiatprogrammet gjennom KHiB

Hver høst arrangerer KHiB informasjonsmøte for potensielle stipendiater. I år var møtet onsdag 19. august. Frist for å levere første utkast til prosjektbeskrivelse er 1. september.

20150630 Khib Visualisering Web 16

Interiørarkitektene fra Scenario leverte løsninger til nybygget

Interiørarkitektene fra Scenario A/S presenterte den 25.6.15 sine løsninger for nybygget til KHiB.

snohetta_KHiB_God morgen

Ny struktur i høyere utdanning

Regjeringen la frem strukturmeldingen for universiteter og høgskoler 27. mars 2015. På denne siden samler vi aktuelle saker som angår Kunst- og designhøgskolen i Bergen i forbindelse med dette.

Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.