pedro_masterutstillingen_kunst_apning

Storslagen åpning av Masterutstillingen i kunst

Det var fullt hus i Bergen Kunsthall da Masterutstillingen i kunst 2015, Discount Parachutes, åpnet fredag 17. april.

MA_program2015

Masterutstillingen i kunst 2015: Program og seminar

I utstillingsperioden til 'Discount Parachutes' vil det være performance og live opptredener i Kunsthallen og på Landmark. Det arrangeres også et eget seminar i helgen 25.-26. april som inneholder walk and talks, forelesninger, salongkvelder og sosiale sammenkomster.

aashild_grana.jpg

Aashild Grana ny dekan

Styret ved KHiB ansatte den 23.04.15 Aashild Grana som ny dekan ved Avdeling for kunst.

Bonnington_galleri

Vekker internasjonal interesse med treeksperimenter

Professor Petter Bergerud ved Avdeling for design, har hatt med seg en gruppe studenter fra KHiB for å arbeide sammen med en gruppe studenter og lærere ved Nottingham Trent University i England. Resultatet ble en utstilling på Bonington Gallery.

KU-midler-obsolete

Millionstøtte til KHiB-prosjekter

To prosjekter ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen får midler fra Program for kunstnerisk utviklingsarbeid. Det er Topographies of the Obsolete, fase 2 og SYNSMASKINEN: 7 fields of contemporary crisis.

snohetta_KHiB_God morgen

KHiB får selv ansvar for å utrede fremtidig struktur for kvalitet

Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) vil fortsette dialogen med Universitetet i Bergen (UiB) om en mulig sammenslåing. Ellers ligger det ingen særskilte føringer for KHiB i stortingsmeldingen om ny struktur i høyere utdanning.

Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.