KHiB Biblioteket

Biblioteket holder til i 2. etg. i Vaskerelven 8. Eksterne lånere er velkomne og får adgang via dørtelefonen.

Åpningstider: Mandag-onsdag 9-16, torsdag 9-18, fredag 9-16
Tirsdag 24.mai er biblioteket åpent fra kl. 11-16

I sommer er biblioteket stengt fra 20.juni - 21.august.

 

Oriablaa

17. august 2015 gikk vi over til BIBSYS biblioteksystemkonsortium.
Nytt søkegrensesnitt heter Oria og her kan du søke i våre fysiske og digitale ressurser. 

 

 

                         

Facebook50px.png

Vi skriver dagsaktuelle saker som knytter KHiB Bibliotekets samling og virksomhet til den bergenske og globale kunst- og designscenen. Følg oss på Facebook!

Instagram50px.png

Vi grammer visuelle fristelser slik at du husker å legge veien innom KHiB Biblioteket, du også. Følg oss på Instagram!

twitter50px.png

Innimellom kommer det også litt kvitter fra oss. Følg oss på Twitter!


Kontakt:
E-post: biblioteket[at]khib.no
Tlf: skranken 55 58 73 34
Besøksadresse: Vaskerelven 8, 5014 Bergen
Postadresse: KHiB Biblioteket, Strømgaten 1, N-5015 Bergen

Ansatte:
Hovedbibliotekar:  Sigrun Ask 55 58 73 35 | Spesialbibliotekar:  Trond Søbstad 55 58 73 37 | Spesialbibliotekar: Kari Fauskanger 55 58 73 18 |  Studentvakt: Aurora Lund Solberg

Om KHiB Biblioteket

Biblioteket ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen er et fag- og forskningsbibliotek med hovedvekt på samtidskunst og design. Biblioteket har som overordnet mål å gi informasjons- og dokumentasjonstjenester til kunstnerisk utviklingsarbeid, utdanning og annen faglig virksomhet ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Dette skjer ved at biblioteket bygger opp og vedlikeholder egne samlinger av bøker, tidsskrifter, elektroniske dokumenter og annet egnet materiale i samarbeid med faglig ansatte og studenter. Biblioteket jobber kontinuerlig med å videreutvikle digitale bibliotektjenester og vi gir veiledning og støtte til brukerne.

I informasjonsskranken kan du henvende deg med referansespørsmål, forslag til innkjøp etc. Innmeldelse, utlevering av lånekort, innlån og utlån foregår her. Lånetiden for bøker er en måned, for tidsskrifter og videoer 2 uker.

I skranken kan du få hjelp og veiledning i søk i ulike databaser. Om du ønsker spesielle kurs, ta kontakt med oss for nærmere avtale.

Se animasjonsfilmen om KHiB Biblioteket

Filmen om KHiB Biblioteket er laget av Tord Torpe og Magnus Nyquist. Den vant prisen for beste studentarbeid i Visuelt 2014.  Visuelt er Nordens største konkurranse for grafisk designere, illustratører, animatører, tegneserieskapere og interaktiv designere. Gratulerer til Tord og Magnus med gull!  
Her er juryens kommentarer