Kategorier
Diverse

De beste profilartiklene til de spillglade

Profilartikler er populære blant mange bedrifter, fordi de har muligheten til å trykke navn og logo på en rekke varer. Disse kan brukes som gaver til kunder, partnere og ansatte, i konkurranser på sosiale medier, eller som goder man kan gi ut på messer og lignende. Det finnes utrolig mange forskjellige varer du kan velge mellom, og her skal vi ta en titt på de som passer godt til de som er glade i spill og moro.

Strøm til digitale spill

Mye spill nå til dags foregår på nett, og kan spilles fra mobilen. Dette kan for eksempel være forskjellige varianter av gambling, videospill som kan spilles online med andre, eller apper som kan lastes ned på telefonen din. Noe som er særlig viktig når man driver med slike spill, er at man alltid har strøm. Den beste måten å sikre at man alltid har strøm til spillingen sin selv når du er et sted uten fastlagt strøm, er ved hjelp av en powerbank. Dersom dette er interessant for dem du skal gi gave til, så kjøp din nye powerbank her, og gi den til noen som trenger det.

Spill som også er hjernetrim

Innimellom vil man spille spill for å kunne trene hjernen. Det er mange spill som krever gode logiske ferdigheter, og ved å spille de kan du faktisk tilegne deg kunnskap om problemløsning, som kommer svært godt med i mange sammenhenger. Inne hos axon profil kan du finne en rekke slike spill, blant annet rubiks kube, Challenger, Watson, puslespill og mye mer. Disse kan også være fine å ha inne på kontoret, slik at de ansatte kan ta seg en pause fra jobbing innimellom, og sjekke ut noen krevende spill.

Analog spill

Dersom man vil gå i en litt enklere retning, kanskje til barn eller folk som bare er på utkikk etter litt enkel underholdning. Her kan man for eksempel designe en kortstokk til bedriften, med logo og fargen deres bakpå, for å få noe helt unikt. Du kan også bestille en spillboks som har en rekke forskjellige spill å velge mellom, blant annet ludo, domino og mikado.

Utendørs spill

Du kan også gå en litt annen retning, og satse på utendørs spill og aktiviteter. Du kan nemlig finne både golf og tennis utstyr hos axon profil, i tillegg til kubbespill og padel rackets. Da kan man sørge for aktiviteter og spill som hele familien kan ha det moro med, eller som kan være kule å ta med på firmafest.